Râmnicu Vâlcea va avea cel mai modern Complex Spa şi de Agrement din Oltenia

O veste bună vine în această vară de la Râmnicu Vâlcea, o veste care îi va bucura pe argeşeni, doljeni, teleormăneni. De fapt, îi va bucura pe cei care deja, în mod tradiţional, vin vara la Râmnic pentru Ştrandul Ostroveni.

Lucrările au ajuns la 50% şi treaba înaintează destul de repejor, astfel încât, în luna iunie, deja unul din cele mai moderne Complexe Spa şi de Agrement din Oltenia va fi gata pentru a-i primi pe cei care vin în mod obişnuit, în strand1fiecare vară, aici.

„În foarte scurt timp se va turna cupola, bazinele au fost realizate. Complexul de Agrement se va deschide, probabil, la începutul sezonului estival, iar vestea cea mai bună este că el nu se va mai închide niciodată. Cele două bazine din interior, de apă dulce şi apă sărată, sauna şi restul vor rămâne deschise pe toată durata anului. Constructorul a înţeles, se pare, cât de importante sunt graficele şi treaba merge foarte bine” spune Ion Gigi Matei.

În vecinătatea Complexului deja funcţionează mai multe pensiuni, altele sunt în lucru, astfel încât zona va fi una cu destinaţie turistică.

Se are în vedere ca Lacul Ostroveni să devină unul de agrement, iar, cel mai important lucru, municipalitatea ţine neapărat să recupereze şi cele două peninsule care, în anii ’90, au încăput, printr-un vid legislativ şi într-un mod destul de obscur, pe mâinile firmelor lui Minea.

Astfel că, odată recuperate cele două peninsule, zona de vacanţă sau zona turistică a Râmnicului va arăta cu totul altfel, ţinând cont şi de faptul că există un loc de picnic amenajat, dar şi un circuit de promenadă, terminat în 2015, pe aproape tot conturul lacului.

Se poate spune, astfel, că vara anului 2016 înseamnă un început pentru un alt tip de turism la Râmnicu Vâlcea, municipiul nostru având, în modul acesta, unul din cele mai elegante Complexe de Agrement din Oltenia.

AP

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *