Râmnicu Vâlcea inaugurează seria concertelor internaţionale cu Goran Bregovici

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a declarat că primul mare artist internaţional care va concerta aici, în septembrie, este Goran Bregovici.

Concertul lui Bregovici va inaugura noua Arenă Traian, o investiţie a administraţiei publice locale într-unul din cele mai mari complexe cultural-sportive din Oltenia.

“Era momentul ca Râmnicu Vâlcea să intre pe harta marilor nume internaţionale din lumea muzicii. Şi nu putea să nu înceapă cu un mare artist, Goran Bregovici, un interpret care, cred eu, satisface toate gusturile. Prin Goran Bregovici inuagurăm un complex sportiv şi cultural care va aduce mari festivaluri de muzică şi sport în oraşul nostru”, spune Mircia Gutău.

Arenele Traian au fost construit la finele anilor 80 şi au fost mult timp cel mai mare parc sportiv din Oltenia, aici desfăşurându-se multe competiţii gen Daciada, Campionate Naţionale în aer liber de handbal, baschet. Dar şi evenimente culturale cum a fost Cenaclul Flacăra.

După 1990, acest complex a fost lăsat în paragină, iar în ultimii ani devenise un adevărat focar de infecţie

Primarul Mircia Gutău a avut ca punct de campanie reabilitarea şi modernizarea acestui complex şi preluarea Sălii Polivalente de către administraţia publică locală.

În această vară lucrările vor fi finalizate iar Bregovici va marca seria de concerte internaţionale de la Râmnicu Vâlcea

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *