Râmnicu Vâlcea este în al 3-lea an de creşteri al numărului de apartamente şi al preţurilor, pe locul 7 la nivel naţional

În anul 2018, Râmnicu Vâlcea a atins nivelul de apartamente noi livrate pe piaţă similar anului 1985, peste 1.200 de noi astfel de produse, anul 2019 anunţând cel puţin acelaşi nivel.

Astfel Bulevardul Dem Rădulescu, Ansamblul Rezidenţial Central sunt doar 2 din cele mai cunoscute zone imobiliare din municipiu, alte 12 proiecte fiind în diferite etape de implementare.

„Asta argumentează faptul că Râmnicu Vâlcea se află pe locul 11 în topul migraţie şi al atractivităţii, existând o cerere de apartamente noi, o altă structură a cumpărătorului, vorbim de categoria angajaţilor din industria serviciilor care pare a se contura în municipiul nostru. Noi după Sărnătorilor de Paşte vom demara un nou proiect în zona centrală, asigurând noilor proprietari avantajul unei locuinţe în km 0 al oraşului, la 5 minute de zona civică şi comercială”, spune Romeo Iliescu, unul din principalii dezvoltatori imobiliari din Râmnic.

Astfel, volumul de noi apartamente nou construite în ultimii 10 ani se apropie de 6.000, aria urbană treptat atingându-şi limitele construibile, urmând în anii următori o extindere în zona metropolitană, odată cu investiţiile administraţiei în utilităţi şi în căile de acces.

Ansamblul Rezidenţial Central este riveran Bulevardului Tineretului şi anul viitor, căii de legătură dintre Zona Ostroveni şi Calea Bucureştilor, dar şi lângă două hypermarketuri.

Apartamentele din Ansamblul Rezidenţial Central variază între 60.000 şi 75.000 de euro, cu 3 sau 4 camere, între 100 şi 130 de mpc. Acesta este un complex situat pe Faleza râului Olăneşti, cu o parcare securizată şi un mic parc cu cedri şi grandiflore.

Preţurile în Râmnicu Vâlcea prognozează o creştere în anul 2019, aşadar este momentul achiziţiei unui apartament nou, pentru că odată cu creşterea economică a municipiului, am putea asista la o progresie destul de mare a preţurilor

Dacă în 2017, Râmnicu Vâlcea se afla pe locul 16 la nivel naţional, 2018 încheie deja pe locul 7 ca avans al preţului.

AP

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *