RAJDP Vâlcea: Eu nu am să strâng niciodată zăpada, pentru că o doare…

Prima zi din viaţa acestei ierni a fost una care a arătat dragostea pentru zăpadă a RAJDP şi a Consiliului Judeţean Vâlcea.

Dacă Drumurile Naţionale s-au mişcat destul de bine în judeţ, nu acelaşi lucru se poate spune despre RAJDP. Pe toate drumurile judeţene, luni dimineaţă, zăpada se bucura, astfel, de faptul că este iubită de Vălimăreanu şi Păsat. Atât de mult era iubită, încât nici nu s-au atins de ea. De la Slăviteşti până la Popeşti, zăpada era virgină, zdrobită doar de roţile maşinilor curajoase care plecaseră la drum.

DJ1La fel şi la Păuşeşti Otăsău, Ocnele Mari, Berbeşti, Alunu… RAJDP nu a fost în stare să scoată fosilele din jurasic, ne referim la acele utilaje demne de cartea recordurilor pentru vechime. Da, cele cumpărate de Alexandru Ioan Cuza.

Ne întrebăm sincer, ce rost are acest RAJDP şi de ce mama naibii îl păstrează Gică Păsat? O avea şi el nevoie de voturi la locale, pe modelul Ion Cîlea, asfaltăm 1 km “ici şi şa”, unul dincolo, că poate poate păcălim prostia.

Şi, dacă nu ne credeţi, ia priviţi cum arătau drumurile judeţene păstorite de Păsa&Vălimăreanu, luni, pe la prânz:

DJ4

DJ3

DJ2

loading...

One comment

  • Doru

    De oras ce sa mai vorbim… patinam pe strazi si pe trotuare… Se ocupa cineva de zapada din oras? Se pare ca e ceva adevarat in legatura cu pensionarii dn Piete Pest. Stau sa treac timpul sa incaseze salariile si pensiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *