Radulescu: Vâlcea devine un judet „all inclusive” al festivalurilor: De la muzică lăutărească autentică la Beth Hart

Mai mult, președintele Consiliului Județean Vâlcea promite pentru anul viitor, un Groove Festival la Măldărești care sa rivalizeze in timp cu Electric Castle.

„Pot spune că Festivalul de la Măldărești pentru prima ediție a fost un succes. Raportat la audiența înregistrată.(…) Nu îmi plac definițiile sau împărțirea publicului, cei de la Brezoi sau cei de la Măldărești. Dimpotrivă, as spune că festivalurile la Vâlcea se completează, făcând din judetul nostru unul all inclusive la acest capitol, oferind atât muzica lăutărească cat și folk, blues, Beth Hart. Vreau sa menționez că la Măldărești anul viitor vom avea și un Groove Festival pe care, in timp sa îl putem compara cu Electricul de la Bonțida”, spune Radulescu.

Președintele județului Vâlcea adaugă faptul că din ,2023, va avea în vedere ca evenimentele de la Măldărești sa fie organizate de o firmă, păstrând și un festival cu oferta ‘ceva mai generoasă” cum este cel de acum, precum și un festival groove care sa cuprindă seri de jazz, de rock alternativ sau de hip hop.

„Vâlcea are toate șansele să-si completeze oferta turistica pe zona de entertaiment, de la Brezoi până la Horezu păstrând o ștachetă. Vom avea în Vâlcea toata aria muzicală de la jazz, rock, blues, lăutărească și i de ce nu, teatru sau film, astfel încât județul nostru sa fie un judet al vacantelor și concediilor, îmbinând geografia, patrimoniul și muzică”

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *