Rădulescu: RAJDP va fi unitate fanion care va participa şi câştiga licitaţii de lucrări şi în alte judeţe

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, susţine că are ca prioritate eficientizarea RAJDP, realizarea unei companii puternice capabile să participe la licitaţii şi să şi câştige lucrări în alte judeţe.

„Da, vreau ca RAJDP să ajungă o companie de top, una care să se poată lupta de la egal la egal pentru lucrări de infrastructură. Pentru asta este nevoie de o strategie care înseamnă lucrări cu plata imediată, lucrări care au asigurată finanţarea, lucrări bine realizate, care să stea la baza unui portofoliu de necontestat. În aceste zile RAJDP lucrează în tot judeţul, avem şantiere deschise în Măciuca, în Grădiştea, în Roşiile etc, şi aşa vom ţine ritmul până în toamnă. Obiectiv clar, drumurile judeţene, legăturile între localităţi, variantele care asigură legături rapide menite a fluidiza traficul şi a scurta timpul pentru cei care fac naveta spre locurile de muncă”, spune Rădulescu.

Acesta adaugă faptul că au fost reangajaţi cei concediaţi în urmă cu 2 ani de fosta administraţie, un motiv în plus pentru ca RAJDP să lucreze strict pe contracte sustenabile cu plata la termen.

„Mai mult, am în vedere pe viitor, investiţii în logistica acestei companii şi cât mai mulţi oameni în teren. Vreau să lucrăm cum se spune, ca la carte. Cei care fac drumuri, de la muncitor şi până la şef, menirea lor este acolo, în frontul de lucru. Nu vreau oameni în birouri la hârtii, decât strictul necesar pentru documentaţii şi proiecte.  Doar aşa vom ajunge să avem o unitate fanion”, a adăugat Rădulescu.

În lucrările de infrastructură acesta precizează că nu urmăreşte „vechile cutume”, ale criteriilor politice, ci doar strict dezvoltarea economică a regiunilor din Vâlcea, văduvite de o reţea de drumuri bune.

RAJDP este unitatea specializată în construcţii şi reabilitări de drumuri şi poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *