Radulescu: In administrarea noului CET noi vom deține acțiunea de aur în cazul prețului agentului termic pentru populatie

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că, indiferent de structura acționariatului noii Centrale Termice Govora, instituția pe care o conduce va deține „acțiunea de aur” strict că referire la prețul agentului termic pentru populație.

„Da, interesul nostru este ca noul CET sa fie administrat de societățile care efectiv sunt interesate sau legate direct in procesul de productie. Suntem receptivi la orice asociere, administrare, orice formula privata care sa gestioneze o centrala termica pe baza de gaze și cărbune, in locul celei prezente. Ei pot deține și 99 de procente drept de proprietate. Însă noi vom păstra actiunea de aur în cazul termoficării municipiului. Prețul agentului termic pentru populație nu va putea fi modificat fără avizul nostru. In rest nu vom avea nicio imixtiune in administrarea noului CET”, spune președintele CJ Valcea.

Declaratia președintelui Consiliului Județean vine in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre constituirea unui joint venture Intre firmele private care sa administreze o noua Centrală termică în locul vechiului CET Govora.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *