PSD a sărit cu pietre asupra lui Victor Ponta

Este de-a dreptul jenant ce face acum PSD.  Am privit Antena3, emisiunea Danei Grecu, unde era invitat acel ins care ţipă mult, isteric şi total antipatic, Codrin Ştefănescu. Cred că este cunoscut, fost peremist, mare sculă acum la PSD. Ce m-a surprins este atacul acestuia la …Victor Ponta.

Declaraţii pe care le-am auzit din ce în ce mai des la actualii lideri ai PSD. Victor Ponta este vinovat pentru că nu mai sunt la guvernare. Victor Ponta i-a lăsat în offside. Victor Ponta este, în acest moment, demonul PSD.

Un singur lucru spun, da, este meschin ce fac cei de la PSD. Aceste atacuri la Victor Ponta sunt nedemne pentru PSD, în contextul în care au avut cel mai bun guvern, apreciat chiar internaţional.

Deja sunt convins că este directivă internă la PSD să fie căutat un ţap ispăşitor. Iar Victor Ponta este ideal pentru acest rol.

De ce? Pentru că PSD simte că poate zbura de la guvernare. Adică, pentru PSD, Victor Ponta trebuia să stea la putere, deşi era contestat de 30.000 de oameni în stradă. Aceeaşi atitudine am văzut-o şi la PDL acum 3 ani, când Boc şi-a dat demisia, fiind contestat în stradă. S-a spus şi atunci că Boc trebuia să rămână, cabinetul MRU a picat rapid, aşa că Boc era de vină pentru că pedeliştii au zburat de la putere. Altfel spus, Ponta trebuia să se lupte cu 30.000 de oameni, să nu aibă suficientă demnitate pentru a-şi înainta demisia.

Deci Ponta este acum hăcuit de PSD, pentru că mormonii social-democraţi au intrat în panică, acea panică de a fi aruncaţi de la masa cu bucate…

Urât gest al colegilor de a da cu pietre într-un om care, aşa cum s-a priceput, s-a descurcat economic, şi asta nu o spun doar eu.

În locul lui Victor Ponta, aş pleca din acest partid, unde se vede acum respectul pe care îl primeşte.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *