PRU Vâlcea: Constantin Rădulescu sau gargară, gargară, gargară….

Comunicat de presă

PRU Vâlcea

La două săptămâni de la instalarea noului Consiliu Judeţean, putem afirma, cu privire la activitatea triumviratului roşu verzuliu, fără remuşcări, atât: Gargara. Cu un Gargaragiu şef – Constantin Rădulescu.

Oare ce blestem o fi pe capul vâlcenilor ca după o guveranare locală comunistă a lui Ion Cîlea, una peltic precipitată a lui Păsat, să vină acum una gargaristă a lui Constantin Rădulescu. Un individ bolnav de imagine care nu uită să pună pe toţi pereţii toate limbile pe care le primeşte mai rău ca pe vreamea Congreselor PCR, un sinecurist care efectiv nu face nimic şi doar se laudă prin gargară.

Ne spune Constantin Rădulescu despre mare lui realizare, că s-a întâlnit cu cei care lucrează pe DN 7, în timp ce în judeţ canicula şi seceta loveşte din plin agricultorii, în timp ce arieratele la primării blochează şi bagă firme în faliment. Gargară! Ăsta e cuvântul de ordine la CJ Vâlcea.

Gargaragiul şef de la CJ a reuşit să prelungească două proiecte europene în loc să le termine şi să fie manevra sau păpuşoiul lui Gutău, căruia i-a oferit pe tavă judeţul şi municipiul. Vâlcea nu va da înainte cu o asemenea conducere, astfel, după mafioţii de la PNL au venit gargaragii de la PSD, cei din urmă bolnavi de a li se ridica ode şi oasanale. Două clanuri nu partide care au ca scop să-şi umfle ficaţii şi buzunarele.

Partidul România Unită va sta cu ochii pe gargaragiul şef de la CJ Vâlcea şi îi va cere imperios să pună mâna pe muncă, sau s-a obişnuit cu sinecurile de la Servcet, CJAS şi plosca lui Ion Cîlea. Vâlcenii săraci, şomeri, care caută disperaţi locuri de muncă, cei cu rate în bănci, sclavi pe plantaţiile multinaţionalelor, cu rude disperate în Anglia, cu datorii la asociaţie nu au nevoie de laude de sine, de gargara monocoloră. Au nevoie de soluţii.

Partidul România Uinită este singurul partid nu “aproape de cetăţeanul PSD”, ci aproape de sufletul şi nevoile vâlceanului, cel care va sancţiona atât derapajele peneliste dar şi gargarismele comuniste ale PSD.

Florin Brăgău, preşedinte PRU Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *