Proiectul de reabilitare a Arenelor Traian din Râmnicu Vâlcea

Printre proiectele cu finanţare europeană din Râmnicu Vâlcea, se află şi modernizarea Arenelor Traian. Se aşteaptă ghidul de finanţare, pentru a fi depus acest proiect de importanţă capitală pentru sportul vâlcean, atât  pentru petrecerea timpului liber, cât şi pentru tinerii care doresc să facă mişcare.

arene traian1De 26 de ani, Arenele Traian au fost lăsate de izbelişte, cel mai mare complex sportiv din Râmnicu Vâlcea arată, în prezent, ca o mare groapă de gunoi, plină de câini maidanezi, de drogaţi, de mizerii, cu garduri rupte… Amfiteatrul este plin de bălării şi gunoaie şi complet nefuncţional.

Proiectul de reabilitare este deja realizat, numai că se aşteaptă finanţare.

 „Există acolo un PUD aprobat, o temă de proiectare, dar urmează să accesăm fonduri europene şi vom trece la proiectul tehnic. Tema nu este uitată şi trebuie să înţelegeţi că ne frământăm să facem ce e mai bine în oraş. Sunt lucruri pentru care nu trebuie să fiu eu mare specialist, pentru că orice om care trăieşte în acest oraş ştie ce se întâmplă şi lucrurile mari care trebuie să se întâmple. Toată lumea se miră că nu se întâmplă nimic cu Arenele Traian. Nu se întâmplă pentru că, ştiţi foarte bine, ghidurile de finanţare nu au apărut, suntem derutaţi, dar aşteptăm. După cum vedeţi, avem proiecte în proiectare tehnică, în studii de fezabilitate. Mai este foarte puţin până să le punem pe masa finanţatorului, adică ADR Sud-Vest Oltenia”, spune primarul Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *