Proiectul de reabilitare a Căminului Cultural din Șirineasa a fost deblocat, susține primarul Streinu

În acest an, Ion Bebe Streinu spune că va continua reabilitarea infrastructurii de drumuri, urmând ca 3 artere să fie asfaltate.

Vestea bună vine de la CNI, proiectul reabilitării Căminului Cultural a fost deblocat și intră în linie dreaptă pentru a fi reabilitat.

”De acest cămin ne leagă pe toți din Valea Luncavățului. Aici veneau tineri din Popești, de la Oteșani, din Băbeni. A fost un centru socio-cultural care în anii 90 a constituit un nucleu pentru toată zona șli din păcate acesta a ajuns o ruină. Am reușit să avem un acord cu CNI și din primăvară lucrurile vor intra în linie dreapta”, spune edilul din Șirineasa

Streinu urmează să implementeze un sistem de supraveghere video, prin care să fie montate camere în toate punctele cheie ale comunei.

Printre alte proiecte interesante ce vor fi implementate în Şirineasa se numără: construirea a trei părculeţe în satele Şirineasa, Slăviteşti şi Ciorăşti; construirea unui teren sintetic multifuncţional în curtea școlii gimnazilae; construirea unei baze de agrement şi a unei săli de sport; susţinerea agricultorilor şi atragerea fondurilor necesare achiziţionării unor garduri electrice, pentru protejarea culturilor agricole; atragerea de fonduri europene/guvernamentale în vederea construirii unui depozit frigorific, necesar depozitării fructelor şi legumelor colectate de la producătorii locali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *