Proiectele implementate la Roeşti de primarul Drăghici au modernizat comuna

În ultimii 10 ani, comuna Roești s-a dezvoltat destul de mult, având în vedere multiplele proiecte ale primarului Gheorghe Drăghici. Potrivit acestuia, tot ceea ce înseamnă infrastructură stradală, utilități, instituţii publice moderne cum ar fi școlile sau dispensarul, un așezământ elegant pentru seniori, au fost făcute cu fonduri europene şi guvernamentale, iar pentru investiţiile cu fonduri locale, s-a căutat să fie cât mai eficiente ca preţuri de cost.

În prezent, Primăria Roești lucrează la documentațiile pentru completarea proiectului privind asfaltarea a 11,8 km de drumuri, astfel încât majoritatea drumurilor din localitate să fie complet reabilitate. Gheorghe Drăghici, împreună cu echipa din primărie a lucrat la identificarea, măsurarea și toate documentațiile aferente pentru ca acest proiect să fie implementat.

De asemenea, din bugetul local, edilul va mai face o extindere apă şi canal în unele yone ale comunei şi va asigura cofinanţarea proiectului depus la Compania Naţională de Investiţii.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *