Proiecte noi la Primăria Pesceana : 11 km drumuri, 11 km canalizare și gaze

Strategia de dezvoltare propusă de Ion Vasile, primarul comunei Pesceana, odată aplicată va ridica standardul de viață a comunității sale.

Încă de la primul mandat primarul Ion Vasile și-a propus ca Pesceana, comuna pe care o păstorește să devină un loc plăcut în care oamenii să trăiască și să muncească, iar copiii să crească frumos și să învețe în școli dotate. Obiectivul său este, ca prin modernizarea infrastructurii, conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului, să crească atractivitatea și competitivitatea zonei.

Astfel că, numeroasele proiecte implementate ridică standardul de viață a comunității : alimentare cu apă, poduri, asfalt, acum se construiește o grădiniță nouă, se asfaltează DC 112, legătura cu localitatea Roești, vor demara și reabilitările școlii și dispensarului medical, astfel că, și instituțiile foarte vechi, nerenovate de foarte mult timp, vor căpăta un alt aspect, concurând cu orice altă instuție din mediul urban.

Prin FDI, primarul Vasile a depus proiecte pentru 11 km de drumuri în satele Ursoaia și Lupoaia ; 11 km canalizare și gaze. Edilul a precizat că după după semnarea contractului de finanțare va incepe proiectarea și execuția celor 11 km de drumuri.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *