Proiecte de drumuri, extindere gaze naturale şi apă în comuna Vlădeşti

Pentru comuna Vlădești anul 2020 ar urma să fie un an care să includă o serie de investiții pe care administrația și le dorește în extinderea rețelelor de gaze, apă, canal, modernizarea drumurilor în zone izolate și care sunt foarte căutate în ultimii ani de cei care vor să își ridice o locuință.

Este vorba de zonele Trundin, Fundătura, Lacul Frumos, zone virgine, aflate în catunele de pe culmime dealurilor, care sunt căutate de cei care vor să scape de aglomerația urbană și se ridice o locuință în care să stea fie pe timpul verii fi chiar definitiv, beneficiind de aerul curat sau de cadrul natural unic.

“Sincer, în aceste zile căutăm sursă de finanțare pentru o serie de proiecte. Așteptăm noile programe europene să vedem pe ce axe ne putem încadra, fie așteptăm promisiunea Guvernului Orban de a lansa un nou program național de dezvoltare. În acest sens avem pregătite documentații care să includă reabilitarea de drumuri, extindere de gaze naturale, apă, canalizare în zone cu construcţii noi unde intravilanul s-a extins și unde este clar că e nevoie de aceste investiții” a declarat primarul Adrian Cosac.

Alte lucrări care mai pot fi menționate și urmează să fie ridicate în comuna Vlădești sunt de o sală de sport polivalentă cu 100 de locuri și nu în ultimul rând acel complex balnear finanțat prin Compania Națională de Investiții, un parteneriat între Consiliul Local Vlădești și Consiliul Județean Vâlcea.

De menţionat că un investitor american a achiziționat activele aflate la intrare în comună și care se aflau în stare avansată de degradare, este vorba de un proiect imobiliar început înainte de criza imobiliară din anii 2008 2009.: Comuna Vlădești se află în zona de est a municipiului Râmnicu Vâlcea şi este o destinație rezidențială aflată pe drumul staţiunilor traseu care duce în stațiunea Băile Olănești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *