Proiect pentru asfaltarea a 11 km de drumuri în Roești

În comuna Roești trebuie menționat faptul că lucrările la un drum de importanță capitală pentru această zonă a Vâlcii, sunt în grafic, putând spera ca până la sfârșitul anului, drumul dacilor cum mai este numit acest sector rutier care leagă Roeştiul de Pesceana să fie finalizat

Primarul spune că are în vedere și implementarea rețelei de gaze naturale, pe teritoriul localității trecând una din magistralele principale de gaze naturale care poate asigura astfel transportul acestei utilități pentru localnici.

”Există foarte mulți doritori și credem că acesta va fi un pas important pentru dezvoltarea economică a comunei noastre. Alături de poriectul privind drumurile cu care s-ar încheia practic reabilitarea totală a infrastructurii strdale din Roești”, spune primarul Gheorghe Drăghici.

Comuna Roești se întinde ca un tiv sub pădurea Cotoșmanu mergând până la vechile așezări dacice din punctele Cărămizi şi Pescena, curgând frumos pe malul Cernei de la poalele pădurii până ușor spre comuna deja monahală Stănești

În acest sens, în prezent, Primăria Roești lucrează la documentațiile privind asfaltarea a 11,8 km de drumuri, astfel încât majoritatea drumurilor din localitate să fie complet reabilitate. Gheorghe Drăghici, împreună cu echipa din primărie a lucrat la identificarea, măsurarea și toate documentațiile aferente pentru ca acest proiect să fie implementat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *