Proiect de modernizare a Complexului Sportiv ‘Zăvoi’, discutat cu omul de afaceri Dan Niţu şi Primăria Râmnicu Vâlcea

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, şi omul de afaceri, Dan Niţu, finanţatorul echipei de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, au discutat luni proiectul vizând modernizare stadionului de fotbal Zăvoi.

‘În urma discuţiilor purtate azi cu domnul Niţu, stadionul municipal Zăvoi va intra în curând în modernizări, principalele modificări vizând dublarea capacităţii acestuia, schimbarea gazonului şi achiziţionarea unei tabele electronice, instalaţii de nocturnă, mai ales că sunt şanse mari şi este dorinţa vâlcenilor ca CSM să promoveze în prima divizie. Au demarat deja discuţii cu finanţatorul CSM Râmnicu Vâlcea, cu care ştiu că vom avea o colaborarea mult mai bună decât cu predecesorul său. Totodată, în acest punct de interes sportiv vor funcţiona mai multe cluburi. În orice caz, arena de fotbal din Râmnicu Vâlcea va înnobila zona de vest a oraşului, acolo unde va fi parcul modernizat, albia râului Olăneşti, aleea de promenadă – Splaiul Independenţei’, precizat Emilian Frâncu.

Arena de fotbal ‘Zăvoi’, din Râmnicu Vâlcea are o capacitate de 15-20.000 de locuri şi aici îşi desfăşoară activitatea mai multe cluburi sportive, printre care cel mai mare este Clubul Sportiv Municipal de fotbal, echipă care evoluează în Liga a II-a.

Stadionul este administrat ca şi echipa, de omul de afaceri Dan Niţu, senator PNL, cel care a preluat echipa şi i-a schimbat numele din Damila Măciuca în CSM Râmnicu Vâlcea.

Acesta a declarat cu mai multe ocazii că dacă echipa antrenată de fostul dinamovist Claudiu Niculescu va promova în prima Ligă, va moderniza tot complexul sportiv la standarde europene.AGERPRES

One comment

  • chimist

    Promovati si faceti aceste lucrari la stadion si lumea va va aprecia. De la Teodor Coman incoace nimeni nu a mai facut ceva pentru sport. Sportul va aduce imagine, faima si bani. Va fi si un punct de atractie turistica deosebit de important pentru un oras fara prea multe posibilitati economice actuale. Si dati-i echipei de fotbal numele de CHIMIA RM VALCEA. Lasati-va orgoliile deoparte si faceti acest lucru. Cand veti reinvia CHIMIA RM VALCEA, va renaste spiritul sportiv al acestor meleaguri si, sigur, echipa va sta cel putin un deceniu in prima Lifa a fotbalului românesc. Luati exemplul Pandurişlor din Tg Jiu sau al Botosaniului, mai recent. Acolo s-a putut , se poate si in nValcea. Cu o traditie frumoasa in fotbal, cu o Cupa a Romaniei si un palmares bOgat in fotbalul românesc CHIMIA RM VALCEA va fi mult peste alte echipe de prima liga. Succes domnilor Nitu si Frincu, va vom iubi neconditionat daca faceti aceste lucruri. Si mai trebuie sa faceti ceva si pentru economia judetului si va vom face eterni in sufletele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *