Proiect de extindere a gazelor naturale în Zătreni, depus de primarul Constantin Lițoiu

Primarul Constantin Lițoiu spune că principala prioritate a adminsitrației sale pentru acest mandat o reprezintă extinderea rețelei de gaze naturale.

”În acest moment, instituțiile publice sunt singurele legate la rețeaua de gaze naturale. Dar proeictul nostru prevede extinderea întregului sistem pentru toată comuna. Este principalul criteriu sau cerință pe care o solicită în primul rând investitorii, cât mai ales locuitorii. Sunt covins că acesta ar urma sau ar trebui să fie proeictul de țară pentru România, atât prin prism dezvoltprii, cât mai ales prin prisma reducerii emisiilor de carbon, datorate arderii combustibilului fosil sau lemnelor”, spune Lițoiu

Edilul spune că pentru a ridica standardul de viață al locuitorilor din Zătreni sunt necesare mai multe investiții complementare cum ar fi un nou puț pentru apă, astfel încât să nu existe disfuncționalități în furnizarea acestei utilități.

În Zătreni ar mai fi de asfaltat 13,4 km de drumuri, însemnând drumuri comunele și de interes local.

”Aceste proiecte sunt depuse pentru finanțare pe CNI. Împreună cu alunecarea de teren din satul Butan, cu reabilitarea sediului administrației, cu reabilitarea dispensarului medical. Totodată dorim și garaje noi ISU, lucrăm pentru o sală de sport școlară și de ce nu o piscină de agrement”

De altfel multiplele proiecte implementate de administrația comunei Zătreni au ridicat cu mult standardul de viață și confortul comunității. Locuitorii celor 14 sate, au apă, canal, asfalt, internet, iluminat public, asfalt și în curând rețea de gaze naturale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *