Prin votul populist de la Senat, PSD mai condamnă alte mii de români la moarte

Nici nu s-a terminat votul din Senat și antivacciniștii, toți analfabeții funcțional de pe Facebook, cei care tăcuseră mâlc în ultimele zile, văzând îngroziți milionul de vaccinări din ultima săptămână, da, toți acești români periferici, balcano-retarzi, au înviat, au avut orgasm funciar.

Este plin, la ora asta, Facebook-ul de țopăieli, de pupături către PSD, cu lipsa de rigoare a cratimelor, cu analfabetismul specific, cu o manea în plus. Este sărbătoare, PSD ține cu Floricica Dansatoarea, cu Șoșoacă, cu poporul ăsta pentru care săpunul și pasta de dinți sunt accesorii extraterestre. Pentru acest popor, votul dat de PSD azi, în Senat, este o mare sărbătoare.

Nu contează că funcționarii publici care vor intra în instituții, nevaccinați și, posibil, bolnavi cu COVID, vor împărți boala, cu drag, tuturor celor care vin, că, astfel, vom avea focare în instituții publice, nu contează că deputații și senatorii pot să intre și să defileze prin parlament, mândri că sunt urmașii dacilor, ai gepizilor, rudă cu bulgarii.

Nu contează că peste 1 milion de români au stat la cozi să se vaccineze în ultima săptămână, nu contează că holurile spitalelor sunt pline, nu doar saloanele, că mor 500 de români pe zi, că medicii sunt la capătul puterii, că instalațiiile de oxigen sunt incandescente, că se sapă gropi cu excavatorul pentru a îngropa morții de Covid. Nu contează că suntem pe primul loc în lume la morți la un milion de locuitori.

PSD a vrut voturi! A vrut voturi de la Floricica Dansatoarea, a vrut voturi de la ”miau, mam, sămi, săți, lam”, de la cohorta de geto-daci, de asistați social, de la cei adăpostiți în tunelurile din Bucegi.

PSD a arătat azi că încă e partidul lui Dragnea prin aortă, că sângele anti-european mai curge încă prin capilarele partidului, că deodorantul european din ultimii ani mai lasă să se vadă și petele îngălbenite de la subțiori.

Dacă mâine va scădea numărul de vaccinați, cauza este PSD-ul. Iar eventualul eșec al acestei campanii de vaccinare care luase avânt va fi trecut în dreptul PSD. Total. Dar ce contează, a mai câștigat, azi, vreo 10 voturi de la analfabeți funcțional, nu?

Liviu POPESCU

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *