Prin execuţia lui Condrea, România îl are, de duminică seara, preşedinte pe Putin

România din 22 mai 2016 seamănă izbitor cu Rusia lui Putin. Italia s-a liniştit, estul Europei devine din ce în ce mai mai nesigur.

Execuţia lui Condrea arată clar caracatiţa din sistemul sanitar. Interogarea lui Condrea ar fi dus la zeci de directori de spitale după gratii, zeci de şefi de achiziţii publice din domeniul sanitar, manageri de companii private, parlamentari, secretari de stat, poate chiar miniştri.

Urma un taifun în sistemul sanitar, cu sute de ani de închisoare pentru cei de mai sus.

O spaimă s-a propagat printre aceştia, o panică generală ştiind clar că, în momentul în care Condrea va fi chemat la audieri, începe sfârşitul.

Condrea nu a ajuns la audieri. Cum dracu’ nu a ajuns Condrea după ce au fost descoperite falsurile şi genocidul pe care le făcuse Hexi Pharma, în timp ce o Olguţa sau alţi mărunţei erau săltaţi imediat, doar pentru dovezi circumstanţiale?!

De ce Condrea a fost lăsat încă în libertate? Deşi erau clare dovezile împotriva lui! Oare nu cumva pentru accidentul de duminică seara?

România a devenit, de duminică seara, un stat nesigur, un stat care şi-a pierdut credibilitatea, nimeni, la această oră, nu mai are încredere în instituţiile statului. Dacă în maximum o lună nu se va veni clar cu dovezi, România nu mai are nicio legătură cu Europa Civilizată.

România devine statul rusofil, statul putinist, de fapt, România devine un Non-Stat, unde execuţiile mafiote abia acum încep.

Cât de curând, vor urma execuţiile prin închisori, sinucideri dubioase printre magistraţi, poliţişti decedaţi în condiţii suspecte.

Pentru că mai grav este că, la ora asta, orice procuror cinsitit, orice anchetator corect este speriat. Are familie, are copii, are o viaţă… S-ar putea să avem un recul masiv în cazurile de corupţie, din cauza fricii…

Sincer, şi mie a început să-mi fie frică de România care s-a născut duminică, 22 mai 2016, la ora 18.30.

Mihai IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *