Prin Compania Națională de Investiții în comuna Olanu se va construi o sală de sport școlară

Miscarea si activitatile sportive se afla printre principalele activitati ce reprezinta interes pentru tinerii din localitatea Olanu. Inaugurarea terenului sintetic din comuna a fost un adevarat succes, acesta fiind folosit pentru diverse evenimente sportive, meciuri de fotbal dar si de catre elevii scolii generale din localitate.

Una din problemele identificate in ultimii ani a fost dorinta de a face miscare si in timpul sezonului rece sau cand vremea de afara este nefavorabila.

Planurile pentru construirea unei Sali de sport in localitate se aflau pe lista de obiective ale administratiei locale de ceva timp.

Autoritatile locale din Comuna Olanu anunta ca au reusit sa obtina finantare din partea Companiei Naționale de Investiții pentru a demara constructia unei Sali de Sport in localitate.

Astfel, obiectivul de investiții va avea un teren cu dimensiuni de 9m x 18m și anumite dotări precum spaliere, bănci de gimnastică, dar și panouri de baschet.

De asemenea, pentru a asigura condiții optime pentru utilizatori, sala este prevăzută cu patru vestiare, câte două pentru băieți, respectiv fete, care să permită schimbarea elevilor din două clase fără interacțiune. Vestiarele sunt prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare.

Totodată, este prevăzut și un vestiar cu grup sanitar dedicat profesorului de educație fizică, un depozit pentru materiale sportive dar și un cabinet medical pentru prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *