Prin Anghel Saligny, Primăria Șirineasa va asfalta 9 km de drumuri

Este proiectul pe care primarul Bebe Streinu îl așteaptă de aproape un an, un proiect prin care se va completa mare parte din infrastructura de drumuri a comunei.

”Din câte am înțeles se va relua și reabilitarea drumului județean spre Pesceana, ne interesează zona de sub pădure, pentru că este o zonă care atrage mulți doritori de case, fiind foarte frumos peisajul, oferind o panoramă deosebită a văii Luncavățului. Este clar că avem nevoie de surse de finanțare pentru orice investiție care să fie în beneficiul comunității. De aceea orice axă pe care ne putem înscrie, orice program național sau european este o sursă de bani care pot lucra în beneficiul locuitorilor. Vom investi în aceste stații de încărcare, în microbuze electrice. Vom reabilita corpul B al școlii gimnaziale, mă refer la o reabilitare din punct de vedere energetic. Și nu în ultimul rând căutăm zona în care să putem amenaja un parc fotovoltaic, al administratiei”, susține Streinu.

Acesta spune că a reușit până în prezent să asigure o bază de infrastructură pentru comuna pe care o administrează, urmând ca în următorii ani, localitatea să se înscrie pe un trend crescător economic, astfel încât să devină și mai atractivă pentru cei care doresc să locuiască sau să facă aici afaceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *