Prin Anghel Saligny, în comuna Olanu se va extinde rețeaua de apă și se va construi un pod

Primăria Olanu așteaptă semnarea contractului de finanțare pentru cele două proiecte care se derulează prin Ministerul Dezvoltării, respectiv prin Programul Național de Investiții – Anghel Saligny, pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă și construirea unui pod.

Și tot în acest an, ar urma se încheie reabilitarea completă a Drumului Oltului, drum care va traversa localitatea de la nord la sud şi care va transforma comuna într-un importnat nod rutier, legând-o direct de zona Râmnicului prin Galicea și Budești.

“După ce drumul de legătură cu Vitomireşti, cu judeţul Olt a fost complet reabilitat şi deja este ce mai scurtă legătură cu această zonă, o punte de legătură între cele 2 judeţe, dar şi cel mai scurt acces spre comuna vâlceana Dănicei, se lucrează şi la judeţeanul care merge jos spre Drăgăşani. şi Slatina.. Odată ce şi acest drum judeţean va fi reabilitat, vom avea un trafic crescut de mărfuri spre Slatina, vorbim de un drum cu trotuare, cu asfalt care să reziste la trafic greu şi care va dezvolta investitiile în zonă”, spune primarul Gheorghe Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *