Primarul Râmnicului cere poliţiei să destructureze ‘bandele de romi’ din municipiu

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea a recomandat vineri, într-o conferinţă de presă, poliţiei municipale să destructureze de urgenţă ‘bandele de romi’ care acţionează în mai multe zone ale oraşului.

‘Sunt nenumărate plângeri la audienţe despre furturile acestor bande de romi. Sunt oameni care abia şi-au parcat maşina pe strada Danil Ionescu şi, în cinci secunde, rămân fără portofele, fără borsete sau tablete. Apoi, ironic, păgubaşul trebuie să negocieze cu ei, pentru a-şi recupera măcar actele, adică i se cer tot lui bani ca să primească buletinul şi cardurile ca să nu mai stea să-şi facă altele. Trebuie stopate toate aceste neplăceri cauzate locuitorilor sau turiştilor care vin la noi în oraş. Rog, astfel, poliţia municipală să destructureze de urgenţă bandele de romi din Râmnicu Vâlcea’, a spus Matei.

Totodată acesta a făcut referire şi la ‘conclavurile romilor’ care se desfăşoară seara, în diferite zone ale Râmnicului, şi care, ‘prin strigăte, scandaluri deranjează locuitorii’.

‘Totodată, nu mai vreau să văd sau să aud de cerşetori la terase, la cafenele din centru, unde nu poate omul să stea la cafea sau să citească un ziar, că apar, ca din pământ, doi-trei cerşetori care îl agasează’, a mai spus edilul din Râmnicu Vâlcea. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *