Primarul Pirneci îl consideră pe Gheorghe Păsat potrivit pentru a fi deputat PNL de Vâlcea

Primarul din Dănicei, Dumitru Pirneci, spune că liberalul Gheorghe Păsat, actual secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, ar fi potrivit pentru a ajunge deputat de Vâlcea.

”Cred că vorbesc în asentimentul multor primari din Vâlcea cu care am discutat, domnul Păsat este unul dintre vâlcenii care deși au fost promovați la Ministerul Dezvvoltării nu ne-a întors spatele. Dimpotrivă întotdeauna primarii din Vâlcea au găsit ușa deschisă la minister, foarte multe proiecte au fost susținute de domnul Păsat. Același lucru l-a făcut și când a ocupat funcția de președinte al CJ Vâlcea. Eu personal voi susține în partid ca domnul Păsat să ocupe un loc eligibil pe lista Camerei Deputaților. Și mai e ceva, domnul Păsat nu a ținut cont niciodată de culoarea politică a unui primar”, spune Pirneci.

Acesta punctează că toate probeleme și solicitările sale către minister au fost soluționate și comunitatea pe care o administrează este beneficiară a acestor proiecte de infrastructură, la care Gheorghe Păsat a avut un rol determinant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *