Primarul Oprişor spune că anul 2019 a fost un an bun pentru comuna Oteşani

O localitate care se află la marginea Depresiunii Horezu, acolo unde încep subcarpaţii Vâlcii, Oteşani, dincolo de istorie, patrimoniu cultural, este o comună într-o dinamică ascendentă, investiţiile din fonduri europene şi fonduri guvernamentale au îmbunătăţit nivelul de viaţă al locuitorilor

“O mare reuşită este infrastructură de apă şi canal a localităţii. Deja lucrarea este finalizată şi lucrăm la branşări. Este un sistem modern, un sistem care oferă oamenilor un confort, calitate. În acest proiect trebuie menţionată şcoala gimnazială, after-school-ul, toate sunt lucrări care zic eu, schimbă faţa comunei”, spune primarul Mircea Oprişor.

În comuna Oteșani funcționează cel mai modern sistem de alimentare cu apă – Sistemul Crib, un sistem economic şi care foloseşte apele din pânza freatică, printr-un complex sitem de colectare, epurare şi pompare.

Tot în anul 2019, prin PNDL 2, a început executia la două poduri pentru care s-au alocat:  738,339.00 lei pentru construirea unui pod din beton armat în comună şi 3,766,750.00 lei pentru construirea unui pod peste pârâul Luncavăț, în punctul Vâlculești, satul Cârstănești.

nu trebuie omis proiectul de iluminat public care înseamnă montarea a  415 lămpi cu led în toată comuna.

Aşadar comuna fraţilor muzicieni Dumitrescu este una din comunele cu un ritm de dezvoltare susţinut, aici, pe Valea Luncavăţului.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *