Primarul Nicolae mulțumit de modul de implementare al proiectelor în Câineni în acest an

Primarul din Câineni se declară mulțumit de proiectele care au fost implementate în acest an în localitate, spunând că deși au fost întârzieri, tot ce și-a propus a fost îndeplinit.

”Cu o oarecare întârziere care nu a mai depins de noi, majoritatea proiectelor au intrat în faza de execuție, de proiectare. Am reușit cu școala gimnazială o modernizare, a ieșit o clădire impecabilă, modernă, un model de unitatea școlară. Ne mutăm acum la școala din Câinenii Mici, tot pe modernizare și reabilitare. Rețeaua de canalizare, un proiect extrem de important pentru noi a intrat în faza de implementare”, spune primarul Ion Nicolae.

În această toamnă, primarul din Câineni a semnat contractul de finanțare pentru extindere apă și înființare rețea de canalizare în localitate, un proiect care va ridica standardele de confort pentru această frumoasă comună aflată la granița dintre Ardeal și Transilvania, în capătul nordic al Țării Loviștei.

Iar ce este mai important, decât faptul că la Câineni a început a se face turism. De câţiva ani buni. Au apărut pensiuni, au fost delimitate trasee, au fost alese locuri, pe aici va trece şi autostrada, vreodată. Primăria doreşte să continue reabilitarea drumurilor care merg sus spre inima munţilor pentru a face cărare drumeţilor care vor să afle unde e Ţara Brazilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *