Primarul Melente a urbanizat Drăgoeștiul

În numai trei ani, în mandatul actualului primar, Gheorghe Melente, infrastructura în comuna Drăgoești s-a îmbdragoesti1unătățit vertiginos. Promisiunile primarului au devenit realitate, iar locuitorii beneficiază acum de alimentare cu apă, canalizare, drumuri asfaltate, podețe, punți, un After School, precum și un centru civic.

Melente dorește urbanizarea localității, începând cu centrul comunei, prin desființarea gardurilor la instituții, lărgirea aleilor din centrul comunei, instalarea bancuțelor, părculeț cu iarbă, foișor, un loc de joacă pentru copii.
«Centrul civic va schimba totalmente înfățișarea zonei. Am mutat stația de autobuz, pentru a crea spațiu liber, vom da gardurile jos de la instituțiile din centru, vom largi aleile, vom realiza un adevărat parc central, cu multă verdeață, cu arbuști ornamentali, cu flori, parc care să cuprindă și spatiu de joacă pentru copii, dar și bancuțe cu iluminat public. Se lucrează acum la stația de pompare, la stația de epurare, iar la canalizare, lucrările sunt aproape finalizate. In ceea ce privește asfaltările, mai sunt maxim patru kilometri de asfaltate și toată comuna este asfaltată.  Locuitorii comunei Drăgoești beneficiază acum de 14 drumuri comunale asfaltate cu câte un șant betonat, iar în localitatea noastră au mai fost asfaltate înca cinci străzi, în zona Robitu, în anul 2014. Cetățenii localității noastre trebuie să știe că lucrăm la documentația pentru asfaltarea următoarelor drumuri, respectiv : drumurile la Ancuțoiu Ion, Tănase, Stavaru, La Boc, drumul la Ciubuc și drumul din satul Boncani ce duce la pompa de apă. La aceste drumuri intenționez să începem lucrările în primavara anului viitor.», a precizat edilul.

dragoestiCa și proiecte viitoare, primarul Melente are în vedere intabularea drumurilor ce urmează a fi asfaltate, regularizarea pârâului Geamăna, pe o distanţă de 5-6 km, modernizarea căminului cultural, în cadrul căruia să funcționeze și biblioteca, iar din toamnă, după rezolvarea surselor de finanțare, popularea After Scool-ului.

Așadar, în concluzie, locuitorii comunei sunt mulțumiți pentru ca au o bună infrastructură, pământurile sunt muncite și date în arendă, pentru care primesc cote mulțumitoare, iar Drăgoești-ul se urbanizează.

Claudia POPA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *