Ion Năfliu mulţumeşte conducerilor Consilului Judeţean şi Camerei de Comerţ Vâlcea

Locuitorii din cinci sate, din comuna Galicea, vor beneficia în acest an de apă curentă. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, administraţia locală din Galicea a primit zece miliarde lei vechi, prin Ordonanţa 28, pentru alimentarea cu apă în satele Cremenari, Brătia Deal, Brătia Vale, Dealul Mare şi Cocori.
Ion Năfliu, primarul localităţii mulţumeşte conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea pentru sprijinul acordat, privind ducerea la îndeplinire a sistemului de alimentare cu apă în cele cinci sate. „Mulţumesc nespus conducerii Consiliului Judeţean pentru ajutorul dat. Cu aceşti bani, pe Ordonanţa 28, locuitorii satelor Cremenari, Brătia Deal, Brătia Vale, Dealul Mare şi Cocori vor beneficia de alimentarea cu apă. Vom demara în foarte scurt timp lucrările pentru introducerea sistemului de alimentare cu apă”, a spus edilul.

Năfliu a mai adus mulţumiri şi preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea pentru parteneriatul care îl are cu primăria din Galicea.

„Ţin să mulţumesc şi  preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea pentru sprijinul privind accesarea de fonduri europene pentru organizarea de cursuri de formare profesională. Aceste cursuri se desfăşoară la sediul primăriei din Galicea, cu o durată între 1 – 6 luni şi au în vedere dezvoltarea activităţilor antreprenoriale. Cursanţii sunt recompensaţi cu bani, pachete alimentare, dar şi atestate care să certifice pregătirea profesională.”, a adăugat primarul Năfliu.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *