Primarul Ilie Boiangiu caută fonduri pentru modernizarea drumurilor

 

Primăria Grădiștea s-a înscris de curând într-un Grup de Alianță Locală din județul Gorj, care are în componență 40 de localități, din județele limitrofe, pentru a atrage fonduri europene necesare dotării primăriei cu utilaje de întreținere, dar și pentru modernizarea infrastructurii.

“Suntem în faza de constituire a unei ADI, din care mai fac parte circa 40 de localități din județele Vâlcea, Gorj și Dolj, iar prin aceasta vom atrage fonduri europene atât pentru administrația locală, cât și pentru persoane fizice asociate în această formă de organizare, care doresc să obțină fonduri pentru dezvoltarea economică. Noi dorim să achiziționăm utilaje pentru întreținerea drumurilor, dar și fonduri pentru modernizarea acestora”, spune primarul Ilie Boiangiu.

Comuna Grădiștea este una dintre localitățile care a a atras cele mai multe proiecte cu fonduri europene, iar primarul este într-o continuă căutare de noi oportunități pentru dezvoltarea și modernizarea comunității sale.

În această perioadă, drumul de legătură între comunele Grădiștea și Roșiile, DC 79, este pregătit pentru a fi asfaltat, există finanțare, iar în perioada imediat următoare va fi asfaltat pe o porțiune de 1,3 km, iar diferența de 900 de metri care, aparține comunei Roșiile va fi asfaltată de către primăria respectivă, a mai adăugat edilul Ilie Boiangiu.

C.P.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *