Primarul Gîngu spune că va avea o altă listă de consilieri locali, „unii care să muncească pentru localitate”

Primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu este decis să vină la alegerile locale cu o listă nouă de consilieri locali, unii dispuşi să muncească pentru cetăţeni, care să vină cu proiecte nu „unii care să vină doar pentru indemnizaţie”.

„În această Primărie trebuie resetat tot modul de a gândi. Am moştenit Consiliul Local din 2016, am preluat o primărie unde a trebuit să limpezesc zeci de dosare şi probleme. Nu, nu am avut echipă, nu am putut lucra aşa cum doresc eu. Aici am venit să lucrez pentru cetăţeni, este o localitate, unde interesele unora nu sunt în acord cu modul meu de a face administraţie ca să nu spun altceva, o primăriei unde eu nu am nevoie să iau nimic, niciun fir de aţă. Da, voi avea o altă listă de conislieri, oameni serioşi, oameni care să vină cu proiecte, oameni interesaţi de localitate, nu care să vină pentru indemnizaţia de şedinţă”, spune Gheorghe Gingu.

Acesta spun că în Primăria Bujoreni a reuşit să impună „dictatura legii şi a ordinii”, fiind singura administraţie care a reuşit un grad de 60% colectare a amenzilor neplătite.

„Vom avea digitizare şi o localitate care se va baza pe lucru online, adaptată prezentului şi nu trecutului. Cine nu înţelege asta, va pleca acasă, fără supărare”, spune Gingu.

Acesta a menţionat că vor continua investiţiile prin care localitatea se va moderniza şi va fi una atrăgătoare pentru investiţii.

De altfel comuna se numără printre primele 10 comune bogate ale judeţului Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *