Primarul Dumbravă are investiţii de proporţii la Stoeneşti

Drumul judeţean 651, ce leagă localităţile Stoeneşti şi Păuşeşti Măglaşi, în lungime de şapte kilometri va fi asfaltat. Gheorghe Dumbravă, primarul comunei Stoeneşti  spune că fiecare primărie îşi va asfalta porţiunea sa de drum până la hotar, iar cea care aparţine comunei Stoeneşti are o lungime de cinci kilometri. Pe lângă acest drum, edilul are promisiunea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Pasat, pentru sprijin privind asfaltarea a 1,4 km de drum, în satele Stoeneşti – Piscu Mare, precum şi turnarea celui de+al doilea strat de asfalt, în satul Dobriceni, pe o lungime de 1,2 kilometri.

„Doresc să aduc mulţumiri domnului Gheorghe Păsat, preşedintele Consilului Judeţean Vâlcea, pentru sprijinul pe care îl va oferi, privind asfaltarea a 1,4 kilometri de drum în satele Stoeneşti – Piscu Mare, porţiune de drum pe care, microbuzul şcolar face patru drumuri zilnic, dar şi pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt în satul Dobriceni, pe DC 160, în lungime de 1,2 km.   Acum suntem în plin proces de reabilitare a drumului judeţean 651, pe o porţiune de 5 kilometri, până la hotar cu comuna Păuşeşti Măglaşi. Drumul este foarte larg, cu un traseu fabulos, iar cei care vor străbate acest traseu vor fi impresionaţi de farmecul naturii.”, a precizat edilul.

Gheorghe Dumbravă a mai spus că va extinde căminul cultural din localitate, cu o bucătărie, necesară pentru desfăşurarea de evenimente sociale, dar şi cu grupuri sanitare interioare. De asemenea, staţiile de autobuze, de pe teritoriul localităţii au fost schimbate, biblioteca a fost dotată cu mobilier nou, iar centrul civic va deveni unul de excepţie.

Una dintre nemulţumirile primarului este aceea a împărţirii fondurilor pe Ordonanţa 28, deoarece în anul 2007 a început construcţia la nişte poduri şi podeţe şi nici până acum acestea nu au fost finalizate.

„Vom extinde clădirea căminului cultural, din centru, cu o anexă, unde vom face o bucătărie care va fi dotată cu veselă şi utilaje necesare, precum şi un grup sanitar. Dorim ca şi acest cămin cultural să fie dotat ca şi cel din satul Dobriceni, care este super amenajat. De asemenea, am făcut cutii inscripţionate pentru depozitarea nisipului şi materialului antiderapant care îl folosim în timpul iernii.”, a mai spus primarul Dumbravă.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *