Primarul din Voicești cere consilierilor PSD din comună să nu se mai opună proiectelor de dezvoltare a localității

Florian Vătafu spune că viitoarea campanie va fi abia în anul 2024 și că inistă pe lângă consilierii locali social-democrați să nu mai facă jocuri de imagine, ci să lucreze în interesul comunei.

”Sincer, a fost o campanie foarte dură anul trecut. O campanie cum nu mi-aș fi dorit. Dar odată cu încheierea alegerilor am crezut că lucrurile reintră în normal. Sunt trei ani fără niciun fel de alegeri, așa că este timp suficient pentru a colabora, pentru a dezvolta comuna. Dar din păcate, consilierii PSD nu au înțeles acest aspect și doar pentru a face frondă, pentru a se opune, de dragul imaginii, transformă ședințele în scandaluri. Dacă nu era pandemia, aș fi propus ca aceste ședințe să se desfășoare cu public, cu oameni din comunitate, să vedem dacă tot la fel vor face. Le-am cerut consilierilor să vină cu un proiect, un proiect întocmit, elaborat. Nu au venit. Îmi pare rău că se întâmplă asta”, spune primarul Florian Vătafu.

Cu toate acestea Primăria Voicești are mai multe proiecte care vor fi implementate în perioada următoare. Printre acestea se numără reabilitarea și modernizarea grădiniței, proiect aprobat și finanțat. La fel, un alt proiect este sala de sport, centrul medical multifuncțional, dalarea canalelor pentru ape pluviale, de pe drumul județenea.

Primarul dorește și implementarea unui proiect care prevede sistem de iluminat cu telegestiune și leduri, un sistem video de supraveghere a localității, pentru a asigura securitatea și siguranța cetățenilor.

Ca fapt divers, în comuna Voicești dintr-un număr record care era acum câțiva ani de 140 de persoane la ajutorul social, acum mai sunt doar 14.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *