Primarul din Valea Mare este convins că preşedintele Rădulescu va obţine un nou mandat

Edilul comunei Valea Mare, Constantin Briceag, spune că “investiţiile în infrastructura judeţului Vâlcea” din ultimii 3 ani, sunt premise pentru ca actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea să mai obţină un mandat la următoarele alegeri.

“Numai cine are reavoinţă contestă aceste realizări. Aş putea spune că investiţiile domnului Rădulescu au fost echilibrat distribuite în judeţ, doar la capitolul drumuri au fost avute în vedere toate localităţile indiferent de culoarea politcă. De exemplu şi acest drum judeţean care traversează comuna Valea Mare el trece prin trei comune PNL. Modul cum au fost sprijinite localităţile în accesarea de proiecte, eu cred că sunt foarte multe elemente pe care alegătorii le vor avea în vedere la alegerile locale. Corect este fişa postului şi nu trebuie lăudat pentru că îşi face treaba dar sunt liber să exprim opinia mea pentru interesul pe care Consiliul Judeţean cel puţin, l-a alocat localităţi noastre, spune Briceag.

Acesta însă îi recomandă preşedintelui o mai multă deschidere şi o comunicare directă cu oamenii chiar dacă “timpul acestuia este limitat”

“Mulţi locuitori din Valea Mare doresc să vorbească cu domnu preşedinte atunci când vine aici. Ştim că nu are timp suficient dar trebuie să încerce să le asculte păsurile. şi problemele”, mai spune Briceag.

Acesta este mulţumit de calitatea şi nivelul investiţiilor din anii trecuţi în comună şi speră ca actualul guvern să continue programul de finanţare al proiectelor şi să deschidă axe de finanţare, paralel cu axele europene pentru următorul execrciţiu de finanţare.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *