Primarul din Sutești a demarat o amplă operațiune de ecologizare a localității

Alin Dumbravă spune că prioritatea sa este curățenia și face un apel către cetățenii din Sutești, la responsabilitate, la simț civic și la respectarea în condiții bune a mediului înconjurător.

”Comuna Sutești este riverană unui drum național destul de important (DN 67B), pe aici se desfășoară traficul dinspre Drăgășani și toată zona de sud a Munteniei către Oltenia de sub Munte. Normal că dorim să arătăm ca o comună model, curată, elegantă care să atragă potențiali investitori în zonă care să genereze locuri de muncă. Noi am demaraț o amplă operațiune de curățare a rigolelor, a șanturilor, au fost decolmatate toate canalele pluviale și ne pregătim astfel pentru sezonul ploios, astfel încât să nu avem probleme de inundații. Am înlocuit multe tuburi, scoțând de sub zonă inundabilă mai multe puncte, unde se aduna apa de pe versanți”, spune primarul Dumbravă.

Totodată s-a continuat montarea lămpilor moderne de iluminat public dar s-au și montat 4 transformatoare noi în comună, astfel încât nu mai există deficiențe și sincope la nivelul consumului de energie electrică.

Prmarul din Sutești spune că așteaptă ghidurile de finanțare pentru fonduri europene dar și un eventual program guvernamental pentru a implementa o infrastructură modernă în comuna Sutești.

”Există un trend acum al migrației spre rural dinspre oraș și atunci Suteștiul este în avantaj dată fiind apropierea localității noastre de municipiul Drăgășani, așadar vrem clar să devenim o destinație rezidențială pentru cei care aleg o locuința la țară, să beneficieze de liniștea și frumuseștea naturii”, conchide edilul din Sutești.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *