Primarul din Şirineasa se declară optimist în privinţa reabilitării drumul judeţean DJ 677A

Primarul comunei Şirineasa, Ion Bebe Streinu consideră o urgenţă reabilitarea drumului judeţean care leagă localitatea sa de Valea Pescenei şi de sudul judeţului Vâlcea.

„Am înţeles că ar mai fi probleme la nivel de proiectare şi că în 30 de zile am putea avea speranţa că şi acest drum finanţat ar urma să intre în execuţie. În acel moment am putea să spunem că infrastructura mare de transport care traversează localitatea este pusă la punct, după ce în urmă cu un an era la pământ, ambele drumuri judeţene erau compromise. Acum DJ 677F este impecabil şi asigură un trafic fluent pe Valea Luncavăţului, sunt optimist şi în privinţa celuialt drum judeţean.”, spune Streinu.

În ceea ce priveşte drumurile care depind de administraţia publică locală, sunt în următoarele stadii: Pe Fondul Naţional de Dezvoltare au fost depus DC 121, cu o lungime de 1,780 de km, cu rigole şi podeţe de acces. Gazele pentru care s-a realizat studiu de fezabilitate pe o lungime de 29 de km.

Totodată s-a finalizat reabilitarea Dispensarului Uman cu fonduri locale iar căminul cultural a fost depus pentru finanţare prin fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *