Primarul din Şirineasa salută reabilitarea unui drum judeţean care risca să se prăbuşească de tot

Ion Bebe Streinu a declarat vineri, cu ocazia recepţiei lucrărilor de reabilitare a DJ 677F că intervenţia Consiliului Judeţean Vâlcea pe acest tronson de drum a redus total riscurile producerii unor grave accidente.

“Este vorba de cel mai circulat tronson de drum judeţean din judeţ care, nu mă înşel dacă spun, că are valori de trafic apropiate de un drum naţional, acesta fiind o scurtătură spre mai multe localităţi din sudul Vâlcii. Drumul o luase la vale, în urmă cu mai bine de 5 ani şi deja părea iminentă prăbuşirea paltformei total, dat fiind fenomenul de eroziune al râului Luncavăţ dar şi efectul torenţilor care vin de pe versanţi. Faptul că a fost implicare majoră a Consiliului Judeţean pe acest sector de drum, într-un timp record este de salutat. Este de fapt drumul care intră în localitatea noastră şi toată lumea era nemulţumită de degradarea acestuia”, spune primarul din Şirineasa

Acesta spune că aşteaptă şi începerea reabilitării drumului care leagă comuna de Suteşti, drum foarte important care face din Şirineasa un important nod rutier.

Ion Bebe Streinu a fost azi prezent împreună cu primarul din Băbeni, Ştefan Bogdan şi preşedintele Constantin Rădulescu, la inaugurarea drumului judeţean 677F, în punctul Slăviteşti.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *