Primarul din Păușești, Cătălin Avan, recomandă vâlcenilor să se vaccineze

”Deși am fost infectat cu Sarcov 2 toamna trecută și aveam destui anticorpi, astazi am făcut ce este normal și mai ales moral, pentru a proteja pe cei dragi ! Va îndemn dragi prieteni sa faceți la fel! Nu putem reveni curând la o viața normala, dacă nu ne vaccinam”, îi îndeamnă, într-un mesaj pe Facebook, Cătălin Avan.

Primarul din Păușești Otăsău este cunoscut drept o opinie foarte liberă, nu de puține ori, datorită lucrurilor spuse tranșant a reușit să scuture clasa politică vâlceană. Avan este însă un primar cu realizări, votat de fiuecare dată cu peste 80%.

De altfel, din punct de vedere urbanistic, comuna Păușești Otăsău arată cel mai bine din zona Horeu, cu drumuri asfaltate, trotuare, parcuri spații verzi, școli reabilitate, fiind cea mai căutată localitate de cei care vor să-și cumpere o casă sau un teren, în depresiunea Horezu.

Primarul Avan spune că nu suportă ipocrizia politică și că partidele sunt definite de oameni și nu de sigle, de aceea nu există partide ideale. Poate de aceea, Avan consideră că mai  bine se face administrație decât politică.

Recent comuna a înființat clubul de fotbal și Avan face un apel la cei care iubesc sportul să sprijine echipa, donând 2%, pentru a permite copiilor care vor să fac sport să aibă parte de sprijin financiar.

”O sa ne reîntoarcem la viața normala care presupune și activități culturale, sportive , de divertisment! După cum mulți dintre dumneavoastră știți, noi la Pausesti am infiintat un club sportiv, Fotbal Club Pausesti Otasau, club care in viitor dorim sa aibă și sectii de copii și juniori, pe lângă echipa de fotbal care joaca acum la liga a IV a ! Pentru asta, trebuiesc resurse financiare suplimentare , fata de cele oferite prin hotărâre de consiliu local! Fiecare dintre dumneavoastră puteti sa ajutați financiar acest club, completând formularul de mai jos, formular prin care 3,5 % din impozitul pe profit reținut deja de ANAF din veniturile dvs., aferente anului trecut, vor fi redirecționate din bugetul statului, in contul clubului! Durează câteva secunde sa descarcati formularul 230 și alte câteva secunde sa-l completați! Pentru relații suplimentare puteți sa ma contactați oricând, sau sa apelați acest număr de telefon, +40 (762) 208 737 , numărul președintelui de club! Va garantam ca fiecare leu va fi cheltuit , absolut legal, pentru a dezvolta activitatea sportiva pausesteana ! Formularul trebuie completat și semnat cat mai repede posibil și transmis la sediul nostru! Prietenii mei din diaspora care doreați sa ajutați clubul FCPO, aveți in formular contul bancar al clubului , in care puteti face donatii/sponsorizări! Va mulțumim frumos!”, se arată în mesajul lui Avan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *