Primarul din Mateești îi invită pe toți tinerii și elevii din localitatea să facă sport

Cosmin Anghelescu spune că numai așa putem avea o societate sănătoasă, o condiție fizică și nu în ultimul rând performanță. În acest sens îi invită pe toții copiii și tinerii să se înscrie în Asociația Sportivă din localitate și să facă mișcăre, să își umple timpul cu sportul și nu alte lucruri.

Referitor la Terenul de Sport din Turcinești, Anghelescu a făcut mai multe precizări:
1. Lucrările au fost executate la timp, fără a avea întârzieri. Terenul a fost dat în folosință de îndată ce s-a amenajat și parcarea. Acesta este încă în garanție.
2. Covorul sintetic, precum și celelalte lucrări executate, respectă standardele de calitate impuse prin proiect.
3. Preșcolarii și elevii din sistemul de educație și învățământ din comuna Mateești au acces gratuit pe terenul sintetic numai în prezența unui cadru didactic sau antrenor, prin prezentarea carnetului de elev, vizat la zi, și pe baza unei programări săptămânale.
Se interzice accesul elevilor neînsoțiți pe teren pentru a evita potențialele accidente.
Membrii Asociației Club Sportiv Viitorul Mateești au, de asemenea, acces gratuit pentru efectuarea antrenamentelor. Invităm tinerii din comună (liceeni și nu numai) să se înscrie în ACS Viitorul Mateești și să participe la progresul echipei locale de fotbal.
4. Tariful de 30 lei / oră – pe timp de zi, respectiv 45 lei / oră – pentru nocturnă, se aplică doar persoanelor fizice și juridice, altele decât preșcolarii și elevii din comuna Mateești și membrii ACS Viitorul Mateesti. Exemplu: Un grup de 15 persoane face o programare pentru utilizarea terenului. Intreg grupul va plăti 30 lei sau 45 lei (după caz). Dacă facem împărțirea tarifului la numărul de persoane, ar rezulta 2 lei sau 3 lei / persoană.
Sumele obținute se fac venit la bugetul local și vor fi utilizate exclusiv pentru acoperirea cheltuilelilor necesare cu întreținerea acestuia.
5. Reamintim că acest teren a fost lăsat în paragină de către fosta administrație așa că atașăm o fotografie doveditoare.
6. Bineînțeles, ne asumăm faptul că suntem începători în ceea ce privește administrarea unei astfel de investiții dar, pe măsură ce trece timpul, căpătăm experiență și venim în sprijinul locuitorilor pentru îmbunătățirea serviciului. Am achiziționat deja 3 tipuri de veste pentru jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *