Primarul din Livezi solicită ADI-APA să urgenteze implementarea Masterplanului de Apă

Comuna Livezi se află pe firul Oltețului, gard în gard cu Gorjul, legând Oltenia de pe Jii cu Oltenia vâlceană. De altfel între cele două județe a fost realizat anul trecut un drum de legătură specatculos care treaversează celebrul deal al Muierii.

Anul acesta se va investi în rețeaua de apă și în drumuri. ”Este un proiect pe care îl așteptăm de șapte ani. Un proiect vital pentru localitatea noastră. Deja sunt oameni care s-au mutat în ultimii ani în Livezi și mereu întreabă de acest proieict. Asta este vestea pe care le-o oferim. Vom avea apă, astfel încât comuna va beneficia de ambele investitii în infrastructura de utilități, apă și canalizare. Numai că am dori ca ADI APA să se implice mai mult în urgentarea implementării acestui proiect, să grăbească licitațiile pentru acest Masterplan”, spune primarul Ștefan Verdeș.

Anul trecut s-a finalizat introducerea rețelelor de canalizare , dar și drumul Gorjului, drum ce leagă comuna Livezi de comuna Dănciulești, din județul Gorj.

Anul acesta, primarul Ștefan Verdeș a primit finanțare pentru încă două proiecte de investiții, este vorba de extinderea alimentării cu apă potabilă în satele Părăușani și Pleșoiu, dar și asfaltarea drumului de legătură cu localitatea vecină Zătreni, respectiv drumul comunal 75A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *