Primarul din Glăvile roagă firma care reabilitează drumul județean să limiteze cât mai mult disconfortul localnicilor

ustin Duicu spune că înțelege că o astfel de lucrare prin care drumul județean care traversează comună aduce cu sine și disconfort dar roagă și speră că firma în cauză poate asculta de rugămințile localnicilor.

”Normal că este un lucru bun faptul că drumul județean a intrat în reabilitare și categoric la finalul lucrării, comuna Glăvile, precum restul localităților din Valea Pescenei vor beneficia de un drum nou și o cale de acces mult mai rapidă cu Râmnicul sau Drăgășaniul. Numai că insistăm pe lângă firma care execută lucrările să asculte acolo unde este posibil de doleanțele localncilor. Știm că există un disconfort dar dacă există înțelegere și cooperare și bunăvoință, acest discofort poate fi limitat. Cetățenii m-au rugat să întreprind la rândul meu demersurile necesare pentru ca firma respectivă să asculte și să coopereze puctual acolo unde apar probleme, fie că e vorba de praf sau de noroi, de anumite drumuri tehnologice și altele care survin în procesul de lucru”, spune Duicu.

Edilul spune că munca adminsitrației este pentru a menține localitate în stare curată, salubritatea fiind o prioritate. Dat fiind vremea capricioasă, au existat ample operațiuni de decolmatare a șanturilor, a canalelor colectoare.

Iar la nivel de proiecte, Duicu spune că așteaptă lansarea unor noi programe guvernamentale, programe cu finanțare europeană, pentru a definitiva infrastructura localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *