Primarul din Alunu așteaptă soluționarea proiectului pentru 70 km de rețea de gaze

În comuna Alunu s-au făcut destule investiții in infrastructura rutieră, educațională, socială, iar acestea se pot observa la tot pasul în localitate. Primarul Cristian Birăruți a bifate o mulțime de realizări care au schimbat total faţa localităţii și, implicit, prin proiectele sale sunt asigurate condiţii optime de viaţă pentru locuitorii comunei.

Și în acest an, în Alunu, sunt în derulare mai multe proiecte de investiții.  Toate proiectele care sunt în derulare au ca scop revitalizarea zonei, în ideea atractivității investitorilor, dar și a îmbunătățirii standardului de viață.

Cel mai important proiect și de anvergură al administrației locale este cel pentru introducerea gazelor naturale, pe o distanță de 70 de kilometri. Proiectul a fost depus în data de 31.12.2020 și va fi finanțat cu fonduri europene. Primarul este încrezător și speră ca introducerea gazelor naturale să schimbe radical viața economic și socială în loalitate.

”În ultima zi a anului trecut, am reușit și am depus proiectul pentru obținerea de fonduri europene privind introducerea gazelor naturale pe o lungime de 70 de kilometri. Proiectul cuprinde toate satele și ulițele din comună. Mai avem două proiecte depuse la Compania Națională de Investiții pentru decolmatarea unei surse de apă la care așteptăm răspuns, dar și pentru inființarea unui complex sportiv în localitate, proiect care este în analiză și propus pentru finanțare.”, a declarat Cristian Birăruți.

Claudia POPA

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *