Alexandru Dediu dorește dezvoltarea turismului în Păușești Măglași

Până în primăvară, în localitatea Păușești Măglași, extinderea rețelei de alimentare cu apă va fi finalizată. Potrivit primarului Alexandru Dediu, după această investiție va demara construcția de trotuare, licitația pentru această lucrare fiind deja pe SEAP, urmând  a se parcurge etapele procedurii de achiziție, iar constructorul desemnat va realiza această investiție.

“Mai am 4 kilometri de drumuri comunale de asfaltat, pe OG 28, reabilitarea și modernizarea Căminul cultural, investiție ce este aprobată și finanțată de Compania Națională de Investiții, iar în primăvară vor demara lucrările. De asemenea, îmi doresc să cumpăr o remorcă pentru tractorul primăriei și o cisternă de trei tone, pentru udat florile. Doresc ca Păușeștiul să aibă trotuare cu flori, cu arbuști, cu iluminat și să arate ca un mic orășel. Zona are potenţial turistic, deoarece avem obiective de patrimoniu, dar și trasee turistice”, a declarat edilul.

Primarul Dediu a mai spus că și-ar dori ca drumul mănăstirilor și drumul stațiunilor să devină drumuri turistice, deoarece zona se pretează doar la turism, traseele acestor drumuri fiind extrem de spectaculoase și atrăgătoare, vor apărea pensiuni și, astfel, zona va atrage automat investitori în turism.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *