Primarul Constantin Lițoiu are proiecte ce privesc urbanizarea comunei Zătreni

 Administrația Lițoiu din Zătreni a fost reinvestită pentru un nou mandat la alegerile din septembrie, cetățenii având astfel încredere =n modul cum au fost gestionate lucrările și cum au fost implementate proiectele în localitate.

De altfel pentru acest mandat care începe primarul Constantin Lițoiu are în vedere în afara de finalizarea drumurilor care au rămas neasfaltate, extinderea rețelei de gaze și un complex de agrement.

Așadar, în Zătreni, va funcționa o piscina super elegantă, cu un parc pe măsură, spații de joacă pentru copii, dotate cu mobilier de joacă, banci, iluminat public, alei pietonale, etc.

”Am cumpărat terenul unde a funcționat odată fostul SMA, este o suprafață considerabilă, unde va funcționa un complex de agrement. O piscină, locuri de joacă pentru copii, un parc, alei pietonale, mobilier stradal, iluminat public etc. De ce este nevoie de un astfel de complex? Pentru ca tinerii când vin acasă, la locul natal, să aibă unde-și petrece o după amiză agreabilă, să aibă unde să-și ducă copii într-un parc de joacă, să aibă un parc adevărat unde să se poată plimba și care să dispună de multiple dotări pentru recreere.”, a declarat edilul.

Utimele ulițe ale comunei Zătreni care au rămas neasfaltate, în lungime totală de 13,5 km, sunt incluse într-unul din proiectele primarului din Zătreni, Constantin Lițoiu. Totodată, al doilea proiect vizează extinderea de rețele de gaze naturale pe o distanță de 15 km. Ambele proiecte sunt depuse la Ministerul Dezvoltării, iar odată cu deschiderea următorului program PNDL3, vor intra în analiză pentru finanțare.

În urma discuțiilor purtate, edilul a declarat că, prin Compania Națională de Investiții se va construi o grădiniță, se vor reabilita trei poduri care au fost deteriorate în urma intemperiilor, un sediu administrativ și o piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *