Primarul Cătălin Avan crede și susține energia verde, acesta fiind viitorul economiei globale

Primarul Cătălin Avan este un adept al energiei verzi, acesta spune că umanitatea se va îndrepta spre acest gen de resurse industriale și că sfârșitul epocii industriale bazată pe combustibili fosili va apune în cel mai scurt timp.

”Viitorul este cel al energiilor verzi, fotovoltaice, eoliene, al biogazului, al biomasei. Era cărbunelui, a gazelor fosile se va încheia. Acesta este un mare beneficiu pentru umanitate, pentru sănptatea oamenilor. Eu cred în acest viitor iar toate proiectele pe care le vom accesa în Păușești Otăsău se îndreaptă spre energia verde. Vom depune proiecte pentru eficiența energetică la școli, dispensar, instituții publice. Vom avea stații de încărcare, vom merge pe parcuri fotovoltaice, vom accesa tot ce înseamnă Green Deal”, spune Catălin Avan.

Acesta așteaptă lansarea măsurilor prin PNRR și granturile europene.

”Pentru acest prim program Anghel Saligny am depus proiecte pentru reabilitarea a ultimilor 6 km de drumuri din toate satele, inclusiv cu rigole, cu poduri și accese. Dacă mai rămâne ceva, vom finaliza cu firma din subordinea primăriei”, menționează ediulul din Păușești Otăsău.

În ceea ce privește canalizare, Cătălin Avan va investi într-un proiect cu fose colective lși fose septice individuale, cu filtre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *