Primarul Briceag, din Valea Mare, solicită finanțare pentru extinderea apei și canalului în șase sate

Datorită întârzierii de aproape patru ani a implementării proiectului de masterplan, pentru extindere apă și canal, în comuna Valea Mare, de către Apavil, primarul Constantin Briceag a ales că implementeze separat un proiect pentru aceste extinderi de utilități în satele unde nu există.

”Am hotărât să facem un proiect separat de cel al Apavilului, pentru extinderea apei și a canalului în satele care nu beneficiază de această utilitate. Au trecut aproape patru ani și nu se întrevede nicio astfel de investiție pe teritoriul comunei noastre. De aceea, noul proiect cuprinde satele Drăganu, cătunul Tortoești, Mărgineni Deal, Bătășani Deal și Pietroasa. Așadar, consider că și oamenii din aceste sate au nevoie ca și ceilalți de apă și canal, utilități foarte importante și necesare acestor timpuri. Se lucrează la documentație pentru întocmirea studiului de fezabilitate, după care vom depune proiectul la Ministerul Dezvoltării, pentru obținerea finanțării acestei investiții.”, spune edilul.

Funcție de buget și rectificare, primarul intenționează să reabiliteze câteva drumuri care fuseseră aprobate de fostul guvern și să construiască un podeț între două cătune, în punctul ”La Deputatu”, din satul Drăganu.

Claudia POPA

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *