Primarul Armand Cupăreanu implicat în construcția unei case pentru un om al străzii

”A fost un proeict al comunității, un proiect de suflet, un proiect pentru oameni. Nu pot să ies eu în față. Da, am ajutat cu ce am putut, dar toți am fost implicați pentru ajutarea acestui om nevoiaș. Și nu va fi singurul proeict la care mă voi ralia cu mult drag, de câte ori va fi nevoie, voi fi acolo între oameni. Înainte de ajunge primar, am avut o experiență reușită zic eu, alături de acești oameni care au chiar nevoie de ajutor”, spune primarul Armand Cupăreanu

Un proiect al comunității este pe cale de a fi finalizat, un proiect în urma căruia un om a primit o casă. Cu sprijinul comunității.

”Vreau sa ii felicit pe toți cei care au contribuit la acel proiect de suflet, și anume construcția căsuței. Într-o perioadă atipica noua tuturor, dorința de a face o faptă bună, a fost puntea de legătură a celor care am răspuns pozitiv îndemnului de a face posibilă construcția acestei case. Vreau să mulțumesc d-lui primar Cupareanu Armand, pentru tot ajutorul oferit, dar și celor care s-au alăturat acestei cauze: Ion Badica, Bădică Cristian, Ion Petrescu, Ion Claudiu Badea, Mihai Petrescu, Milica Badea și toți ceilalți care ne-au ajutat cu cele necesare. Suntem o comunitate frumoasa și sunt mândra de asta. Atunci când majoritatea oamenilor sunt într-o continuă fuga după material, vă sfătuiesc pe toți să nu uitați de lucrurile esențiale, de bunătate, dragoste și simplitate”, spune Alina Georgiana Nisipeanu.

Aceasta menționează că deși mulți au avut rezerve în acest proiect, în Diculești a învins umanitatea ”Multi carcotasi nu au crezut in finalitatea acestui proiect, dar dovada acestui lucru vine din fapte si nu din vorbe”

Așadar, Ion Bocior, un suflet nevoiaș din Diculești are o casă, o casă încălzită, grație sprijinului comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *