Primăria Scundu va reabilita şcoala gimnazială şi dispensarul comunal din localitate

Scundu, localitatea aşezată pe cea mai frumoasă cărare dintre dealuri, cu primăveri superbe, cu soare ramificat printre case, cu un pârâu care a fost dar pentru oameni, cu zeci de păduri şi legende, cu mituri, cu poveşti cu pistolari şi fete frumoase.  Aceasta este Scundu.

O poveste a devenirii Vâlcii într-un crâmpei frumos de Românie, o za de aur adăugată între cele 89 de localităţi. Este locul unde mestecenii schimbă şoapte la gard cu paltinii din pădure, este locul unde lalelele se pregătesc de retragere şi unde salcâmii fac pregătiri pentru corul din mai.

Comuna situată pe trecătoare dintre lunca Oltului şi Valea Pescenei, acolo unde pădurile de fag se împletesc cu cele de stejar va cunoaşte investiţii în educaţie şi în sănătate.

Astfel pentru anii 2017 -2018, administraţia din Scundu are în program reabilitarea Școalii Gimnaziale, o investiţie de 1,283,823 lei şi reabilitarea şi modernizarea Dispensarului comunal, în valoare de 1,569,439.47 lei.

„Sunt investiţii necesare şi utile pentru comuna Scundu. Domeniile cheie care asigură dezvoltarea social-educaţională a unei societăţi. Sperăm că autorităţile judeţene au în vedere şi consolidarea drumului care traversează această comună”, spune Dumitru Blejan, primarul din Scundu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *