Primăria Roești construiește o capelă

 

Administrația locală din comuna Roești a demarat construcția unei capele la cimitirul din apropierea căminului de bătrâni. Investiția este foarte necesară și va fi realizată cu bani de la bugetul local. Primarul Gheorghe Drăghici spune că această capelă este pentru bătrânii de la căminul de bătrâni. „Având persoane în vârstă în  acest cămin, atunci când vom avea vreun deces, este necesar să avem o capelă pentru priveghi. Tot la căminul de bătrâni se va construi un bloc alimentar pentru depozitarea alimentelor pentru iarnă”, a declarat primarul Drăghici.

De asemenea, administrația locală din comuna Roești este în plină pregătire a documentației pentru depunerea unor proiecte privind asfaltarea a 6 kilometri de drumuri comunale și sătești, dar și pentru dotarea căminului cultural.

“Vrem să depunem un proiect pe măsura 7.2, pentru finanțarea a șase kilometri de asfalt, prelungire la drumurile sătești și comunale. De asemenea, vom depune un proiect și pentru dotarea căminului cultural cu aparatura necesară”, spune primarul Dumitru Drăghici.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *