Primăria Râmnicului scoate din buzunare 32 de milioane pentru terminarea proiectelor europene

Primăria Râmnicu Vâlcea va contribui la finalizarea proiectelor europene care vor depăşi termenul de 1 ianuarie cu suma de 32 de milioane lei, din bugetul local, a declarat viceprimarul Eduard Vârlan.

„Ştiu, nu este tocmai o reuşită, deşi, acum două luni, suma pe care estimam că va trebui să o scoatem din buzunar era de 70 de milioane de lei. Multe proiecte au început târziu, contestaţii multiple, a fost şi neşansa ca unele firme să intre în insolvenţă. A fost foarte greu, dar vor fi finalizate. Cert este că, cu toate somaţiile noastre, vor fi două proiecte care vor depăşi 1 ianuarie 2016, mă refer la Complexul de Agrement Ostroveni şi Reabilitarea Zonei Centrale”, a precizat Vârlan.

Astfel, la 1 ianuarie 2016, complexul de agrement Ostroveni va fi gata în proporţie de 45%, urmând ca lucrarea să fie terminată, din bani de la bugetul local, până în vara anului viitor.

Cel de al doilea proiect, reabilitarea zonei centrale a municipiului (parcare subterană, platou civic, pasaj subteran), va fi gata, în proporţie de 55%, urmând ca, în primăvară, lucrarea să fie finalizată. Pasajul Tudor Vladimirescu, Podul Maternităţii, Parcul Zăvoi şi reabilitarea termică a unor blocuri, proiecte cu finanţare europeană, vor fi finalizate până la 31 decembrie 2015, a dat asigurări Vârlan. (administratie.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *