Primăria Râmnicului a vândut Bulevardul Nicolae Bălcescu?

Bulevardul Nicolae Bălcescu, mai precis tronsonul cuprins între strada 22 decembrie şi calea ferată a fost scos probabil din nomenclatorul stradal sau probabil că Primăria Râmnicu Vâlcea l-a vândut. Efectiv acest tronson de bulevard nu mai aparţine municipiului de o săptămână. Rugăm pe Ion Gigi să ne ofere explicaţii despre înstrăinarea acestui bun.

Probabil că dacă aparţinea Râmnicului avea parte de iluminat dar de o săptămână, acest tronson nu ese iluminat, deci primăria nu doreşte ca noul proprietar al străzii să beneficieze de lumină.

Acum îl rugăm pe Ion Gigi să ne dea strada înapoi cu lumină cu tot sau măcar să pună o pancartă pe acest tronson şi să specifice că nu mai face parte din patrimoniul Râmnicului. Zău aşa, dar mai mulţi cetăţeni ne-au sesizat despre bezna de pe acest bulevard care apare odată cu noapte şi dispare ziua.

Şi apropo, rugăm toţi cetăţenii din Râmnicu Vâlcea, nemulţumiţi de modul absolut catastrofal în care este condus oraşul să ne scrie şi noi promitem că vom da publicităţii toate adresele, reclamaţiile şi plângerile pe adresa lui Ion Gigi primar. Nu de alta dar ne apropiem de anul electoral şi vrem să-i cam stea în gât modul cum este perceput de municipali.

Aşteptăm cu drag toate plângerile, acest ziar este interzis la primărie iar cine este surprins că-l citeşte dintre angajaţii instituţiei este pasibil de penalităţi, ni s-a transmis, De aceea, noi îi garantăm lui Ion Gigi că va avea parte de Război, cu presa reală de opoziţie. Ne-am săturat de reclamaţii, comunicate, ameninţări şi intimidări! Hai la interval băieţaş!

Râmnicu Vâlcea Week

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *